Standard AHZ Morsø

MorsøWeinigen kennen gietijzer beter dan de IJzergieterij Morsø. Bij Morsø zijn ze immers al meer dan  50 jaar ge- specialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren ka- chels – onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd. Deze solide grondstof kan gewoonweg door niets beters worden vervangen.

Mettertijd werd Morsø synoniem met zowel de originele gietijzeren kachel als de modernste interpretaties van giet- ijzeren kachels. Morsø heeft zich ontwikkeld tot één van ‘s werelds meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren kachels en thans exporteert het bedrijf houtkachels naar alle werelddelen – ongeacht het klimaat.

Voor de meesten blijft een Morsø-houtkachel veel meer dan een onovertroffen warmtebron. Hij wordt een onmis- baar deel van de woning, een stevig meubelstuk en een warme, betrouwbare vriend, waarvan men nog jarenlang zal genieten. Zowel op een regenachtige zomerdag, als tij- dens een najaarsstorm of een winterse sneeuwbui oefent de knetterende houtkachel een magische aantrekkingskracht op ons uit.

Voor meer info kan u de officiële site bezoeken op www.standardahz.be

‹ Keer terug naar ons assortiment